Over ons

Over VGK Adviseurs

Welkom bij VGK Adviseurs, waar onze geschiedenis in de accountancy de basis heeft gevormd voor onze huidige missie: het bieden van toegewijde administratieve, fiscale en interim managementondersteuning. Onze reis begon meer dan veertig jaar geleden als een vertrouwd accountantskantoor, maar het is onze aanpassing aan de evoluerende behoeften van onze klanten die ons heeft doen transformeren tot een veelzijdige adviseur voor het MKB en daarbuiten.

Ons verhaal

Al ruim 40 jaar staat VGK Adviseurs bekend als een betrouwbaar accountantskantoor. Onze oorsprong ligt in de accountancy, maar de veranderende behoeften van onze klanten hebben ons ertoe aangezet om meer naast hen te staan. Door wet en regelgeving is dat voor een accountantskantoor lastig. In reactie hierop hebben we besloten om geen werkzaamheden meer te verrichten die specifiek door een accountant moeten worden uitgevoerd

Denk hierbij aan het afgeven van accountantsverklaringen. Wij zullen samenwerken met accountantskantoren indien deze behoefte wel ontstaat bij onze klanten.

Echter de afgelopen jaren hebben wij gemerkt hebben dat deze behoefte nauwelijks bestaat nog, mede door wijzigingen in regelgeving. Zodoende hebben wij ons dienstenaanbod uitgebreid naar interim diensten, waardoor we nog beter kunnen inspelen op de diverse behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Onze oprichter, Marco Klijnhout, heeft een rijke achtergrond in accountancy. Na zijn opleiding aan de HEAO-Accountancy trad hij in loondienst. Al snel ontdekte hij dat belastingzaken voor het MKB van cruciaal belang waren en besloot hij de opleiding Federatie Belastingadviseur te volgen. In het jaar 2000 nam Marco het initiatief als ondernemer bij VGK Adviseurs. Zijn inzichten als ondernemer vormen een waardevolle aanvulling bij het adviseren van onze klanten.

De jarenlange betrokkenheid bij VGK Adviseurs heeft Marco de kans gegeven om van dichtbij verschillende bedrijven te observeren. Deze unieke ervaring en kennis neemt hij mee in zijn interim werkzaamheden, waarbij hij een schat aan waardevolle inzichten kan bieden aan onze klanten.

Bij VGK Adviseurs streven we ernaar als betrokken adviseurs naast onze klanten te staan. Ons doel is om samen met u te groeien en succes te behalen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij al uw financiële en belastingvraagstukken.

Waar we trots op zijn

Elke dag is een kans om onze toegevoegde waarde opnieuw te bewijzen

40+

Jarig bestaan

6000

Jaarrekeningen

250+

tevreden klanten